Vacature Stagiair

De meest avontuurlijke stage!

Per direct heeft Planet Nine ruimte voor verschillende stagiairs

Planet Nine is een digitale productiestudio met een kantoor in Nederland, en een grote productie unit in Bangladesh.

Ben je op zoek naar een (afstudeer) stage Media / Marketing of vormgeving, EN houd je van een uitdaging? Internationale ervaring opdoen in een Aziatische tijger economie, dat kan vanaf voortdurend bij ons, voor een periode van 4, 5 of 6 maanden.

De stage is uitermate geschikt voor studenten van de Hogeschool van Amsterdam, Inholland, Saxion, opleidingsrichtingen:

  • HBO – Business & IT Management
  • Creative Business (Media, Informatie en Communicatie)
  • Crossmediale communicatie
  • Business & IT management
  • Informatica

Je gaat meelopen als co-productieleider in een team van 20 mensen, die voor A-merken en creatieve bureaus werken. Daarnaast kun je eventueel een relevant afstudeeeronderzoek doen, waarbij we je begeleiden, maar je kunt ook een meeloopstage doen.

We zorgen voor een kamer in een gedeeld appartement, een stagevergoeding, lidmaatschap van de Expat club, en ticket (heen en terug) naar Bangladesh. Onze huidige stagiair kan je alles vertellen over werken bij Planet Nine

In overleg met eerdere opleidingen hebben we eventuele ‘terugkomvakken’ zo kunnen inrichten dat deze online gevolgd konden worden.

Kijk op de site voor een indruk van ons kantoor en medewerkers.

Foto: Zwembad in de expatclub.

Foto: Open ruimte in het kantoor

Bangladesh is een land met 170 miljoen inwoners. In de hoofdstad, Dhaka, wonen ongeveer 20 miljoen mensen. Met een economische groei van ruim 10% per jaar, is het een van de snelst ontwikkelende economieën ter wereld, maar het land zit momenteel nog op derdewereld-land niveau. Hecht je veel waarde aan rust en luxe, dan is dit geen geschikte stage voor jou. Ben je avontuurlijk en wil je graag meer van de wereld zien? Dan is dit een geweldige kans.

Stuur een email naar maarten@planetnine.com als je geïnteresseerd bent!

Leave a Reply